video foto.jpg

Start inschrijfproces cursusjaar 2024-2025

De website is vanaf 18 mei open voor publieke inschrijvingen. Tot en met 5 mei krijgen cursisten van het afgelopen cursusjaar de gelegenheid om voorafgaand aan de open inschrijfperiode voor het komende cursusjaar weer in te schrijven.

Deze cursisten kunnen in deze periode ook met voorrang intekenen op een van onze andere cursussen. Verzoeken daartoe verwerken we in volgorde van ontvangst en voor zover er plaats is.

  1. Inschrijven op de huidige cursus voor bestaande cursisten
  • Voor bestaande cursisten is het vanaf 19 april tot en met 5 mei 2024 mogelijk om met gebruik van de vóórinschrijfcode, ontvangen van de docent, in te schrijven voor de cursus waaraan in het nu lopende cursusjaar aan is deelgenomen. Om zeker te zijn van cursusdeelname. Vóórinschrijfcode nog niet ontvangen? Vraag die dan aan de docent. De code vervalt na 5 mei.
  • Inschrijven is alleen en uitsluitend mogelijk via de website, www.gooiseacademie.nl . Doe dit door in te loggen op de website zoals gewend. Vervolgens kies de huidige cursus en voer de vóórinschrijfcode in om te reserveren en/of te betalen.
  • Let op: verwar de vóórinschrijfcode niet met je eigen wachtwoord of met de cursuscode.
  • I.v.m. noodzakelijk beheer is het inschrijven voor cursussen niet mogelijk in de periode 6 t/m 17 mei. Vanaf 18 mei start de publieke inschrijfperiode waarbij iedere bezoeker aan de website zich zonder code kan inschrijven voor een cursus.

2. Overstappen naar een andere cursus

Als huidige cursist overstappen naar een andere cursus? Stuur dan vóór 5 mei een e-mail met het verzoek naar cursistencontact@gooiseacademie.nl . We gaan dan na afloop van de vóórinschrijfperiode proberen of dat gaat lukken. Je ontvangt binnen 2 weken bericht. Daarna start de open inschrijvingsperiode.

3. Betalen en korting

  • Tijdens het inschrijven via de website kun je aangeven hoe je wilt betalen: - direct betalen: via iDEAL of - later betalen: via een bankoverschrijving (wel: betaal vóór 19 augustus)
  • Je ontvangt een korting op het cursusgeld van € 10,-. als je direct via iDEAL betaalt.

4. Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur

De Gooise Academie is aangehaakt bij het Volwassenenfonds.

Dit fonds geeft financiële ondersteuning aan mensen die te weinig geld hebben voor sport of een culturele hobby.

Voorwaarde is wel dat de gemeente waar de cursist woont, meedoet aan het Volwassenenfonds. Het Volwassenenfonds betaalt mee aan de contributie.

Dit bedrag kan per deelnemende gemeente variëren. Voor inwoners van Laren geldt bijvoorbeeld een maximum van 325 euro per jaar. De deelnemer gaat aan de slag met een activiteit naar keuze.

Meer informatie? Check www.volwassenenfonds.nl en ontdek of je in aanmerking komt.

  • Deel deze pagina: